a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Instagram

Follow us

  • No products in the cart.

EVERART

  /  Accessories   /  Refresh your sunnies!

Refresh your sunnies!

Co Optics – уникална, внимателно подбрана селекция на висококачесвени брандове, ексклузивно представени за България. Ние залагаме на новаторския дух и личния стил, индивидуалността и автентичността. При нас ще намерите своя чифт очила, контактни лещи и аксесоари.

To see colours, you need colourful sunglasses! .

Наближава сезонът, който бележи новото начало в природата, също така носи и актуалните модни тенденции. Ето защо и представянето на най-новите колекции на дизайнерските марки очила – Woodys Barcelona, SHEETS EYEWEAR, GIGI Barcelona Bulgaria, SPEKTRE SUNGLASSES не закъснява. На 10-ти март привържениците на нестандартните и красиви аксесоари ще могат да видят и пробват селекцията от off beat брандове очила единствено в Co Optics. Refresh yourself!

BG Наближава сезонът, който бележи новото начало в природата, също така носи и актуалните модни тенденции. Ето защо и представянето на най-новите колекции на дизайнерските марки очила – Woodys Barcelona, SHEETS EYEWEAR, GIGI Barcelona Bulgaria, SPEKTRE SUNGLASSES не закъснява. На 10-ти март привържениците на нестандартните и красиви аксесоари ще могат да видят и пробват селекцията от off beat брандове очила единствено в Co Optics. Refresh yourself!

Post a Comment